Physioderm

Een goede handhygiëne op het werk is essentieel voor zowel werknemers als bezoekers. Als leider op het gebied van professionele huidproducten heeft Physioderm daarom een compleet concept ontwikkeld, bestaande uit hoogwaardige, innovatieve producten voor het beschermen, reinigen en verzorgen van de huid. Met zo'n 100 jaar ervaring is Physioderm de aangewezen partner voor al uw skin care producten.

“Skin care is our mission.”

Huidvriendelijke reinigers

Tot voor kort werd er vaak gedacht dat huidreinigers óf een uitstekende reinigingskracht kunnen bieden óf zacht voor de huid zijn, maar niet allebei. Bij Physioderm hebben ze daar wat op bedacht. In samenwerking met de universiteit van Osnabrück is het gepatenteerde OptiTens® ontwikkeld, dat zorgt voor een optimale reiniging zonder de huid uit te drogen. Hierdoor blijft de natuurlijke barrièrefunctie van de huid behouden.


Daarnaast zijn er producten met Active Soft Pearls®. Deze parels van castorolie hebben een krachtige vuilbindende werking, waardoor de huid schoon wordt zonder te beschadigen.


Om allergische reacties te voorkomen is een aanzienljk deel van het assortiment bovendien verkrijgbaar zonder parfum of als parfumvrije variant. Zo ligt een optimale hygiëne voor iedereen binnen handbereik.

Duurzaamheid

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in onze samenleving. De groeiende vraag naar milieuvriendelijke oplossingen heeft geleid tot een groeiend assortiment aan producten die geproduceerd zijn met respect voor mens, dier en milieu. Zo wordt er, in plaats van minerale oliën, steeds vaker gebruik gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare ingrediënten, zoals olijfolie, rijstkiemolie en bijenwas. Bovendien zijn diverse producten voorzien van het EU Ecolabel. Want handygiëne en duurzaam ondernemen en hoeven elkaar niet uit te sluiten, integendeel!

Meer informatie?

De beschermings-, reinigings en verzorgingsproducten van Physioderm, plus de bijbehorende dispensers, zijn verkrijgbaar bij Cemex Trescon. Heeft u een vraag over het assortiment of wilt u een vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!