Wordt dit jouw stageplek?

Wie zijn wij?

De Hygas Group is de one-stop-shop die met haar klant meedenkt voor facilitaire, hygiënische en medische producten, disposables en diensten, inclusief verpakkingen en persoonlijke beschermingsmiddelen. We zijn recent flink gegroeid en de ambitie is nog niet klaar. Buiten een groothandel willen we in 2025 ook het platform en de kennisbank voor onze klanten zijn.

We bestaan sinds 1908, maar wees niet bang: we zijn verre van stoffig! Je komt in een dynamische, zichzelf steeds verbeterende handelsomgeving te werken met een informele en klantgerichte bedrijfscultuur. Sterke kwaliteitskenmerken en een ‘hands on-mentaliteit’ staan bij ons voorop.

Wie zijn onze klanten?

Waar hygiëne en veiligheid van belang zijn, daar zijn wij! Dagelijks worden onze producten gebruikt in onder andere de voedingsindustrie, gezondheidszorg en de facilitaire dienstverlening. Daarnaast leveren wij ook aan supermarkten, horecagelegenheden, wellness centra, automotive & offshore organisaties en de land- en tuinbouw.

Merken

Wij zijn leverancier van kwaliteitsmerken als Vikan, Sanita, Tork, TigerGrip, Kimberly Clark, Werner & Mertz, Physioderm, Dunlop en MTS. Daarnaast hebben we ons eigen huismerk CMT voor disposables en desinfectiemiddelen.

Locatie

Onze locatie in Bleiswijk bevindt zich op het Prismaterrein, vlak naast de A12 en op een steenworp afstand van station Lansingerland. Onze andere locaties bevinden zich o.a. in Utrecht, Overijssel, Zeeland, Brabant en Limburg.

Meer informatie over ons assortiment kun je bijvoorbeeld vinden op www.cemextrescon.nl, onderdeel van de Hygas Group.

Spectrumlaan 5 2665 NM Bleiswijk E: info@cemextrescon.nl T: +31 (0)79 346 60 00

Wat moet je doen om te solliciteren?