Wordt dit jouw stageplek?

Wie zijn wij?

De Hygas Groep is de one-stop-shop die met haar klant meedenkt voor facilitaire, hygiënische en medische producten, disposables en diensten, inclusief verpakkingen en persoonlijke beschermingsmiddelen. We bestaan sinds 1908, maar wees niet bang: we zijn verre van stoffig! Je komt in een dynamische, zichzelf steeds verbeterende handelsomgeving te werken met een informele en klantgerichte bedrijfscultuur. Sterke kwaliteitskenmerken en een ‘hands on-mentaliteit’ staan bij ons voorop.

Wie zijn onze klanten?

Waar hygiëne en veiligheid van belang zijn, daar zijn wij! Dagelijks worden onze producten gebruikt in onder andere de voedingsindustrie, gezondheidszorg en de facilitaire dienstverlening. Daarnaast leveren wij ook aan supermarkten, horecagelegenheden, wellness centra, automotive & offshore organisaties en de land- en tuinbouw.

Merken

Wij zijn leverancier van kwaliteitsmerken als Vikan, Sanita, Tork, TigerGrip, Kimberly Clark, Werner & Mertz, Physioderm, Dunlop en MTS. Daarnaast hebben we ons eigen huismerk CMT voor disposables en desinfectiemiddelen.

Locatie

Onze locatie in Bleiswijk bevindt zich op het Prismaterrein, vlak naast de A12 en op een steenworp afstand van station Lansingerland. Op deze plek beschikken we niet alleen over een kantoor, maar ook over ons eigen magazijn en ons eigen vervoer. En natuurlijk hebben we lekkere koffie, een goed gevulde fruitkist en een pingpongtafel!

Meer informatie over ons assortiment kun je bijvoorbeeld vinden op www.cemextrescon.nl, onderdeel van de Hygas Groep.

Spectrumlaan 5 2665 NM Bleiswijk E: info@cemextrescon.nl T: +31 (0)79 346 60 00

Wat moet je doen om te solliciteren?