Dankjewel dat je wil meedenken!

Welkom bij de Cemex Trescon Verbeterknop. Fijn dat je wil meedenken over hoe we werken bij Cemex Trescon nóg beter en leuker kunnen maken. We zijn benieuwd naar je ideeën, dus brand los! Lees voordat je het Ei van Columbus instuurt nog wel even onderstaande tekst. Zo weet je zeker dat je vondst aansluit bij de organisatiedoelen.

Cemex in 2025
"De one-stop-shop die met de klant meedenkt! Dat is waar Cemex Trescon B.V. voor staat en waarmee we in 2025 het platform en de kennisbank voor facilitaire en hygiënische producten, disposables en diensten willen zijn. Dit in nauwe samenwerking met klanten en leveranciers.
Operational Excellence is bij ons voorwaarde, zodat we ons met service en advies naar onze klanten kunnen onderscheiden. Dit zorgt ervoor dat je komt te werken in een dynamische en groeiende organisatie waar kwaliteit voor de klant voorop staat.
Onze kernwaarden zijn dan ook: Klantgerichtheid, Kwaliteit, Handelsgeest, Groei en ontwikkeling.”
De kleine lettertjes Sluit je voorstel aan bij onze wens tot digitalisering?
Heb je een voorstel dat ons nog beter de standaard functionaliteit van AFAS laat gebruiken?
Helpt je voorstel om ons nog meer RFT te laten werken?
Heb je een voorstel dat ons helpt de processen nog meer in het beginstadium te verbeteren?
Is het antwoord op minimaal 1 van deze vragen 'ja', stuur dan snel je voorstel in! Als je je voorstel nader wil toelichten, moeten we natuurlijk even weten van wie het afkomstig is. Stuur je je idee liever anoniem in? Ook dat is prima!

Help ons het in één keer goed te doen! Vul hier je verbetervoorstel in en klik op de oranje Verbeterknop. Wie weet wordt jouw idee ten uitvoer gebracht en is jouw suggestie een mooie bijdrage aan onze volgende stap naar Cemex 2025!