Werner & Mertz: verantwoord schoonmaken

Het gaat om de juiste dingen juist doen, altijd en overal. Vanuit deze basisgedachte ontwikkelt Werner & Mertz duurzame en efficiënte reinigingsproducten voor sectoren als de schoonmaakbranche, voedingsindustrie, gezondheidszorg en horeca.

Pionier in professionele schoonmaak- en onderhoudsproducten

Sinds de oprichting van het familiebedrijf focust Werner & Mertz zich op hoogwaardige reinigingsproducten voor professioneel gebruik. Alle producten in het assortiment zijn niet alleen bijzonder effectief, maar worden ook geproduceerd met oog voor mens, dier en milieu op basis van het 'Cradle 2 Cradle' principe. Zo kunnen we doeltreffend blijven schoonmaken, nu én in de toekomst.

Door gebruik te maken van W&M's twee innovatieve merken, Tana Professional en Green Care Professional, ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en draag je tegelijkertijd een steentje bij aan de bescherming van onze aarde.

Of het nu gaat om het reinigen van vloeren, oppervlakken, sanitair, ruiten of de afwas, het eco-gecertificeerde assortiment biedt de oplossing die je nodig hebt.

Waarom Tana & Green Care
Professional?

* Betrouwbare prestaties & een optimaal resultaat

* Milieuvriendelijk & duurzaam

* Goede prijs-kwaliteitverhouding

* Snelle levering via Cemex Trescon


Meer weten?

Voor het uitgebreide assortiment reinigings- en onderhoudsproducten van Werner & Mertz kun je nu ook terecht bij Cemex Trescon. Wil je meer informatie? Laat dan vrijblijvend je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Spectrumlaan 5

2665NM Bleiswijk

info@cemextrescon.nl

www.cemextrescon.nl

079 346 60 00